Please use this page to register as a username for the protected files in SamtaleBank.

*

*

*

Anonymitetserklæring i forbindelse med arbejde med den danske samtalebank samtaledata.

Ved optagelser af data i denne del af databanken er samtaledeltagerne blevet lovet anonymitet. Derfor skal du for at få adgang til disse data acceptere nedenstående betingelser. Læs venligst betingelserne og klik kun accept hvis du er sikker på at kunne overholde dem.

Jeg lover hermed

  • at jeg aldrig viderebringer oplysninger om personer som jeg har fået kendskab til gennem samtaledata, til nogen som ikke har accepteret denne erklæring,
  • at jeg ikke afspiller data for nogen som ikke har accepteret denne erklæring,
  • at jeg ikke lader audio- og eller videofiler ligge på min computer eller andetsteds hvor andre kan komme til dem og at jeg i det hele taget sørger for at ingen som ikke har accepteret denne erklæring, kan få adgang til disse data.

Selvom alle transskriptioner er anonymiseret, kan nogle personer muligvis genkendes i video- eller lydoptagelserne. Jeg lover at jeg altid anonymiserer alle samtaledeltagere i alt hvad jeg nedskriver (inkl. alle transskriptioner) således at deltagerne ikke kan genkendes. Jeg lover samtidig at jeg i transskriptionerne og ved eventuelle publikationer, eksamensopgaver eller andet skriftligt materiale, hvori uddrag af disse transskriptioner indgår, sørger for eksplicit at gøre opmærksom på at data er anonymiseret.

Ved at sende denne registrering accepterer jeg disse betingelser og erklærer mig indforstået med at TALKBANK opbevarer mine kontaktdata og min e-mailadresse. Vi vil sende password og user ID til din mailadresse. Password skiftes normalt to gange om året. Din mailadresse tilføjes brugerlisten som TALKBANK sender relevante informationer om opdateringer, passwordskifte etc til.

After filling in the information above, the username and password for the protected files will be sent to your email address.